Porissa 14.-16.6.2019 pidetyissä ikäkausimestaruusuinneissa tuli yhteensä 15 mitalia, joista kultaisia 5, hopeisia viisi ja pronssia 2. Kolmoismestariksi ui Aku Kaila ollen suvereeni kaikilla selkäuintimatkoilla. Mestaruuteen yllättäen ylsi myös Sini Mäkilä 13 vuotiaiden tyttöjen 100 metrin vapaauinnissa. Viidennen kullan uivat tyttöjen vapauintiviestijoukkue kokoonpanolla Irene Mäkilä, Riikka Niskala, Aino-Kaisa Paatos ja Sini Mäkilä. Kolme hopeaa otti Aino-Kaisa Paatos 200, 400 ja 800 metrin vapaauinneissa. Riikka Niskala ylsi niin ikään hopealle 100 metrin selkäuinnissa ja Aku Kaila 50 metrin perhosuinnissa. Varsinainen yllätys koettiin vielä viimeisessä lajissa eli tyttöjen ja poikien vapaauintiviestissä jossa joukkueemme ui pronssille kylmästä erästä. Pronssiuimarit olivat Aku Kaila, Irene Mäkilä, Seweryn Pastucha ja Riikka Niskala.