Sponsoriohjelmat

Hyvä RaisU:laisen uimarin huoltaja. Vaikka uintiharrastuksen voisi ajatella olevan edullista, kertyy valmennusmaksuista, leireistä, kisoista, uima-asuista ja tarvikkeista vuosien mittaan merkittävä summa. Jotta uintiharrastuksen kulut voitaisiin pitää kohtuullisina ja jaosto voisi paremmin tukea uimareita leirimatkojen ja kisamatkojen kuluissa, olisi tärkeää, että kaikki seuran jäsenet voisivat osallistua rekisteröitymällä sponsoriemme tarjoamiin ohjelmiin.

Kumppanuus Mehiläisen kanssa – tukea käytettyjen palveluiden mukaan

Mehiläinen on Raision Urheilijat Ry / Uintijaoston terveyspalvelukumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että RaisU:laisille on räätälöity monipuolinen terveystarkastus Mehiläisessä, sekä yksi yhteinen yhteyshenkilö ja lääkäri, joka on perehtynyt uimareiden erityisasioihin. Lisäksi Mehiläinen myöntää seuralle rahallista tukea rekisteröityneiden seuran jäsenien palvelukäytön mukaan. Eli kun rekisteröit itsesi ja perheenjäsenesi Mehiläisen asiakkaaksi RaisU:n jäsenenä, jokaisesta lääkärikäynnistä (lukuunottamatta räätälöityä terveystarkastusta tai työterveyshuoltoa) RaisU saa tukea. Mitä enemmän käytät Mehiläisen palveluja, sitä enemmän tukea seura saa. Rekisteröitymällä et itse menetä mitään, vaan kerrytät seuralle varoja.

Lisätietoa kumppanuudesta ja Mehiläisen palveluista RaisU:laisille osoitteessa:
https://www.raisu.fi/wp-content/uploads/2015/06/mehilainen_info.pdf

Rekisteröidy RaisU:laisena Mehiläisen urheilunettiin osoitteessa:
https://service1.mehilainen.fi/urheilunetti/index.php?r=site/seuraInfo&sid=93

Raision Urheilijat ja TOK Seurabonus – lisäbonus seuralle sinulle maksettujen bonuksien mukaan

Raision Urheilijat Ry / Uintijaosto on mukana TOK Seurabonus -ohjelmassa. TOK Bonusjärjestelmällä asiakasomistajaperheet keräävät seuralle rahaa  S-ryhmän liikkeisiin ja palveluihin tekemiensä ostojen kautta. TOK  maksaa seuralle vuosittain asiakasomistajaperheiden kerryttämän bonuksen perusteella ylimääräisen lisäbonuksen. Eli tämä ei maksa sinulle mitään, vaan TOK:n maksama tuki urheiluseuralle on ylimääräinen bonus, joka maksetaan sinulle maksetun bonuksen lisäksi. Kannattaa siis nähdä pieni vaiva ja rekisteröityä TOK- Seurabonusjärjestelmään.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa:
https://tokseurabonus.fi/
https://tokseurabonus.fi/ilmoittaudu/

Alla ruutukaappausesimerkki kaavakkeen täyttämisestä oikein.

Yhteistyöterveisin,
Johtoryhmä
Raision Urheilijat Ry / Uintijaosto

s-etukorttimalli

 


Screen Shot 2015-03-26 at 22.03.35

tok

seuran nettisivubanneri