Veikkaus


klikkaatukeaveikkausSeuramme on mukana VALOn (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry) ja Veikkauksen yhteistyössä, jolla sinä voit suoraan tukea seuramme toimintaa.

Pelaamalla seuramme sivujen kautta saat voittosi suoraan pelitilillesi ja pystyt seuraamaan omaa pelaamistasi.Samalla tuet seuramme toimintaa.

Seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuramme sivuston kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen.

Lue lisää seuramme verkkosivuilta ja katso samalla ajankohtaiset seurakuulumiset.

Näin se toimii:

TIETOKONEELLA

► pelaa tästä niin tuet seuraamme

Tässä pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen:

  1. Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla.
  2. Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus.
  3. Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta.
  4. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.
  5. Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

MOBIILISTI

► pelaa tästä niin tuet seuraamme

Näin helposti klikkaat tukea seurallesi puhelimella tai tabletilla: 

  1. Mene seurasi sivuille ja klikkaa sieltä löytyvää Veikkauksen verkkokumppanuus –banneria
  2. Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seurasi partnerID.
  3. Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhoneAndroidNokia/Windows Phone
  4. Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.

seuran nettisivubanneri

Screen Shot 2015-03-26 at 22.03.35

tok