Kaksi uutta nuorten Suomen ennätystä Joulu-uinneissa

Raision Urheilijat järjesti perinteiset Joulu-uinnit Raision uintikeskus Ulpukassa, jonne osallistui suuri määrä seuroja eri puolilta Suomea. Kilpailuissa uitiin T17 sarjan viestit sekä 4×50 metrin vapaauintiviestissä, että T17 sarjan 4×50 metrin sekauintiviestissä.
Molemmissa lajeissa Raision Urheilijoiden tasokas tyttöjoukkue ui uudet nuorten Suomen ennätykset alittaen aiemmat ennätykset 3-4 sekunnilla.
Uusi ennätys vapaauintiviestissä on 1.43,6. Uutta ennätystä uimassa olivat Rebekka Luoto, Anniina Kallio, Anna Vira ja Olivia Weuro. Entinen ennätys oli Helsingfors Simsällskapin nimissä ajalla 1.46,62 ja uitu lokakuussa 2017.
Sekauintiviestissä ennätys kirjattiin lukemiin 1.54,11 jonka kirjasivat nimiinsä joukkueessa uineet Vilma Iisalo, Rebekka Luoto, Anniina Kallio ja Anna Vira. Entinen ennätys oli uitu vain kuukautta aiemmin eli lokakuussa 2018 ja aika 2.00,25 Uintiklubi-ÅSK:n uimana.
Kuten uusista ennätyksistä näkyy, niin vapauintiviestin ennätysaika parani 3 sekunnilla ja sekauintiviestin aika yli 4 sekunnilla.