Tampereella kisattiin 12. – 15.12. nuorten ja aikuisten Suomen mestaruuksista. Raision Urheilijoiden uimarit menestyivät hienosti, mistä kertoo mahtava mitalisaalis: 18 mitalia nuorten lajeista (8 kultaa, 5 hopeaa ja 5 pronssia) sekä 10 mitalia aikuisten sarjassa (3 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia). Nuorten Suomen ennätykset uivat Roope Paatos ja Anniina Kallio; Roope 18 vuotiaiden poikien 800 metrin vapaauinnissa ja Anniina 17 vuotiaiden tyttöjen 50 metrin selkäuinnissa.

Tyttöjen viestijoukkueet olivat myös rautaa nuorten sarjoissa, joissa tytöt voittivat kaikki kolme viestiä: 4×200 ja 4×100 metriä vapaauintia sekä 4×100 metriä sekauintia. Ei ollut heikko esitys aikuistenkaan sarjassa, jossa tytöt uivat kultaa 4×200 metrin vapaauinnissa, hopeaa puolta lyhyemmällä matkalla eli 4×100 metrin vapaauinnissa ja pronssia sekauintiviestissä.

Henkilökohtaisiin mestaruuksiin ylsivät Roope Paatos miesten ja nuorten 800 ja 1500 metrin vapaauinneissa, Anniina Kallio 50 metrin selkäuinnissa ja vapaauinnissa T17 sarjassa ja Aku Kaila 200 merin selkäuinnissa sarjassa P18 vuotta. Muita mitaleita napsi Olivia Weuro vapaauintimatkoilla ja Rebekka Luoto rintauintimatkoilla.

Hieno viikonloppu Raision Urheilijoiden uimareilla! Onnittelut!