Raision Uimahalli on kiinni sunnuntaista 15.3.2020 lähtien toistaiseksi. Raision Urheilijoiden uintijaosto on laatinut vallitsevan tilanteen vuoksi alla olevan tiedotteen sekä kilparyhmille että harrasteryhmille:

Kaikki Suomen Uimaliiton alaiset kilpailutapahtumat ja ottelut perutaan 31.5. asti henkilömäärästä riippumatta. Tämä koskee kaikkia Uimaliiton lajeja (uinti, uimahypyt,taitouinti ja vesipallo) ja niiden liittojohtoisia ja liiton luvalla järjestettäviä tapahtumia, myös leirejä.

Huom! Rajoite koskee myös uinnin kilpailuluokituksen Muut kilpailut -luokan tapahtumia (timetrial-, cup- jne. kilpailut), jotka järjestetään aina Uimaliiton luvalla, mutta joita ei luetella Uimaliiton tapahtumakalenterissa. Uimaliitto suosittaa jäsenseurojaan käyttämään huolellista harkintaa omien leirien ja tilaisuuksien järjestämisessä, sekä noudattamaan mahdollisia paikallisten sairaanhoitopiirien suosituksia.

Tämän perusteella Raision Urheilijoiden Uintijaosto on päättänyt, että kaikki harrastustoiminta keskeytetään sunnuntaiaamusta 15.3. toistaiseksi . Peruuntuneet tunnit ja kurssit pyritään järjestämään tilanteen niin salliessa. Seuraamme tilannetta tarkasti ja toimimme Suomen hallituksen, THL:n ja Uimaliiton ohjeistuksen mukaisesti huomioiden myös Raision kaupungin tekemät päätökset.

Valmennusryhmät siirtyvät liikkumaan ulos valmentajiltaan saamiensa ohjeistuksen mukaisesti. Tällöin huomioidaan lähikontaktien välttäminen. Kaikkien tulee huomioida käsihygienia ja muistaa, että sairaana ei saa osallistua. Jos on siis vähänkin mahdollista, että
altistusta on tapahtunut tai on muutoin sairaana, on pysyttävä kotona.

Myös Raision kaupunki reagoi vallitsevaan tilanteeseen sulkemalla Uintikeskus Ulpukan sunnuntaiaamusta 15.3. alkaen. 

Nautitaan nyt ajasta perheen kesken hankalasta tilanteesta huolimatta unohtamatta liikuntaa ja sen tuomaa hyvää oloa!

Raision Urheilijoiden Uintijaoston hallitus

Lisätietoja:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19