Raisioon on tulossa suuri määrä uimareita ensi la 24.10. kisoihin. Vallitsevan tilanteen vuoksi ja taataksemme mahdollisimman turvallisen uintiympäristön joudumme tekemään kisoihin kaksi suurempaa muutosta

1) kisat alkavat jo klo 10.00 tyttöjen osalta ja 15.00 poikien osalta.
2) Tyttö- ja poikauimarit eivät pääse samanaikaisesti halliin.

Näiden muutosten myötä klo 10 aloitetaan parittomilla lajeilla, tyttöjen/naisten lajeilla. Halli aukeaa 8.30, jolloin tyttöuimarit ovat tervetulleita hallille. Kuivaverryttelyt ulkona. Sisällä maskipakko. Uimarit ohjeistetaan aulassa pukutiloihin (käytössä sekä miesten että naisten puolet). Uimareiden toivotaan poistuvan hallista välittömästi omien lajien jälkeen. Valitettavasti myöskään loppuverryttelyjä ei pääse tekemään hallin sisäpuolella, vaan kaikkien tyttö/naisuimarien on poistuttava hallin sisätiloista klo 14 mennessä, jolloin poikauimarit saapuvat.

Eli poikauimarit tulevat sisään klo 14, jolloin verryttely alkaa. Kuivaverrat etukäteen ulkona. Pojat ohjataan aulassa annettujen ohjeiden kautta pukutiloihin, kuten tytötkin aiemmin.

Klo 15.15 alkaa poikien/miesten lajit (parilliset). Sisätiloissa maskipakko.

Seuroilta toivotaan aktiivista RaisUn sivujen ja sähköpostin seurantaa, sillä muutoksia saattaa tulla lyhyelläkin väliajalla.

Seuroille lähetetyssä sähköpostissa on kisaajat seuroittain. Tarkistatteko sieltä, että kisaajanne ovat oikeissa lajeissa. Varsinkin lajeissa 7,8,23 ja 24 oli/on virheellisiä uimareita.

Aikataulu on alustava, sillä näinä hetkinä tulee jonkin verran peruutuksia ja kisat tiivistyvät mahdollisuuksien mukaan.

Peruutuskoodit tulevat erillisenä viestinä, muistattehan käyttää niitä.

Toivottavasti nähdään lauantaina!


Yhteistyöterveisin,
Raision Urheilijoiden uintijaoston kilpailusihteerit