Salossa 30.10. – 1.11. kisattiin Varsinais-Suomen alueella Turussa kuukauden päästä pidettävistä ikäkausimestaruuksien loppukilpailupaikoista. RaisUsta erittäin hieno saalis, sillä 14 uimaria, joilla yhteensä noin 50 lajia, pääsee kilpailemaan Suomen ikäkausimestaruuksista. Tytöistä Turkuun lähtee Milla Karttunen, Tuuli Peltola, Sini Mäkilä, Minea Kynkäänniemi, Nelli Rauhanen, Katriina Kallio, Rita Heinonen, Sabina Rakhimova ja pojista Lauri Aho, Kasperi Heikkinen, Veeti Hämäläinen, Ville Suojasto, Aaro Törnström ja Roope Koskela. Ikähaarukka loparisteilla on tytöissä 12, 13, 14 ja 15 vuotta ja pojissa 13, 14, 15 ja 16 vuotta.

Noita ikävuosia nuoremmat uivat mestaruuksista ainoastaan paikallisesti. Heidän uintisuorituksensa ”rankeerattiin” kuitenkin myös valtakunnallisesti. Alueellisia mestareita Raision Urheilijoilla pienemmissä ikäsarjoissa ovat seuraavat: Renja Koskela, Matilda Karvonen, Eero Carne, Juuso Käär, Thomas Salonen. Näillä tuloksilla he löytyvät myös 10 parhaan joukossa Suomen tilastoissa.

Ikäkausi-ikäisten valmennuksesta ovat vastanneet valmentajamme Hanna Paatos, Aku Lehtonen ja Sami Mäkelä.
Onnittelut kaikille uimareilla ja valmentajille hienoista saavutuksista.