Kolmen vuoden jälkeen saatiin taas normaalisti Rollouinnit pidettyä. Rollot on varsinainen nuorimpien uimareiden massatapahtuma. Kisaajia 60 eri seurasta ympäri maata melkein 900. Raision Urheilijoiden joukkue koostui 10 pojasta ja 10 tytöstä. Suurin osa tosiaan ensimmäistä kertaa mukana Rolloissa, koska kisoja ei koronan vuoksi pidetty kahteen vuoteen lainkaan.
Raision Urheilijoiden parhaimmista saavutuksista vastasivat Vivi Lobbas T10 sarjassa voittaen 100 vapaauinnin tullessa hopealle puolta pitemmällä matkalla. Akseli Englund taas ui P11 pronssille 100 metrin vapaauinnissa ja neljännelle sijalle puolta pitemmällä matkalla. Poikien viestijoukkue lajissa 4×100 vu tuli hienosti seitsemänneksi kokoonpanolla Eero Carne, Juuso Käär, Anto Loukine sekä Akseli Englund. Myös sekajoukkueemme ylti 4×100 metrin vapaauintiviestissä pistesijoille eli kahdeksanneksi kokoonpanolla Eero Carne, Juuso Käär, Renja Koskela ja Vivi Lobbas.