Nuorten ja aikuisten SM uinnit pidettiin Tampereella 30.6. – 3.7.2022. Parhaimmasta tuloksesta vastasi Rebekka Luoto ollen pronssilla naisten 200 metrin vapaauinnissa. Aikuisten puolella pistesijoille Rebekan lisäksi ylsivät Kasperi Heikkinen miesten 1500 metrin vapaauinnissa ollen neljäs; naisten vapaauintiviestijoukkueet sekä 4×200 että 4×100 metrin vapaauinneissa kokoonpanolla Rebekka Luoto, Anniina Kallio, Aino-Kaisa Paatos ja Milla Karttunen. Lyhyemmässä viestissä uivat Rebekan ja Anniina lisäksi Sini Mäkilä ja Nelli Rauhanen. Aino-Kaisa Paatos ja Milla Karttunen selvisivät myös yksityislajeissa aikuisten sarjan loppukilpailuin.
Nuorten puolella parhaimmista tuloksista yksityislajeissa vastasivat Kasperi Heikkinen ja Milla Karttunen, jotka kumpikin sijoittuivat neljänneksi Kasperi P18 sarjassa 1500 metrin vapaauinnissa ja Milla Karttunen samoin neljänneksi T17 sarjan 200 metrin sekauinnissa. Neljänteen sijaan kiisivät myös viestijoukkueet T17 4×200 metrin vapaauinnissa sekä P18 4×100 metrin sekauinnissa.