Torstaina 17.6. päästiin ensi kertaa puoleentoista vuoteen kisaamaan Suomen mestaruuksista uinnissa. Hienosti alkoi Raision Urheilijoiden osalta. Kaksi Suomen mestaruutta aikuisten puolella.
Yksityislajissa ylivoimaiseen mestaruuteen ylsi miesten 1500 metrin vapaauinnissa Roope Paatos uimalla ajan 16.10,86 ja viestissä naisten 4×200 metrin vapaauinnissa tytöt Rebekka Luoto, Anniina Kallio, Irene Mäkilä ja Olivia Weuro kovan taistelun kautta nappasivat kultaa aivan Cetuksen nenän edestä. Rebekka Luoto ui yksityislajissa naisten 200 metrin vapaassa hopealle.
Nuorten puolella myös pitkässä viestissä eli 4×200 metrin vapaauinnissa tytöt uivat hopeaa kokoonpanolla Irene Mäkilä, Milla Karttunen, Sini Mäkilä ja Nelli Rauhanen. Irene ja Milla uivat hopealle myös yksityislajissa: Irene T 17 sarjan 200 metrin vapaauinnissa ja Milla saman sarjan 50 metrin perhosuinnissa. Tästä on hyvä jatkaa.